Плочки кои ви го подобруваат животот

 

Каде што дизајнот и науката се запознаваат, убавината и здравјето се среќаваат. Совршена синтеза на естетика, перформанси и иновации на плочки кои се овде за да ги исполнат барањата за благосостојба и слобода.

Активна и антибактериска керамика која го трансформира секое место во подобра средина за живеење креирани од Fiandre со својата добро позната колекција наречена “Active Surfaces”.

 

 

Плочките “Active Surfaces” имаат многубројни корисни карактеристики (бенефити) меѓу кои:

 

  • Само-чистечки – овие плочки ја имаат способноста да се само-прочистат од прашина и нечистотија со само пролевање на чиста вода, со што го олеснуваат вашето чистење без да користите хемиски детергенти.

 

  • Анти-миризливи – Способноста на плочката да ги елиминира сите честички во просторијата со што овозможува намалување на непријатната миризба.

 

  • Анти-загадувачки – плочките Active Surfaces ќе ви обезбедат чист воздух, овие плочки гарантираат за елиминирање на сите токсични честички внатре и во надворешната околина каде се поставени плочките.

 

  • Ексклузивната комбинација на титаниум диоксид и сребро ги прават плочките способни да елиминираат различни видови на бактерии и вируси вклучувајќи го и денешниот: Covid 19, по само 4 часовно благо изложување на било каква топлина.

 

Овие плочки го подобруват квалитетот на животот и просториите со комбинација на технички и естетски иновативни производи.

Изградете вистински благодет и чувствувајте се слободно во просториите во кои живеете или работите со Active Surfaces.


За подетални информации за плочките контактирајте не на:

Телефонски број: +389 2 3224 196

Продажен салон – Ул. Стале Попов бр.9

Емаил – info@italex.com.mk

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse