Специјални решенија

Вентилирани фасади – ефикасност, високо развиена технологија и широк спектар на дизајн се карактеристики на вентилирани фасади. Заштитните функции на вентилираната фасада се импресивни – штитат од дожд,влага и кондензација,од бучава,од удар од гром,противпожарна заштита и заштита од студ и топлина односно имаат одлична топлинска изолација.

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse