Профил

“Италекс Инженеринг” e фирма основана во 1991 година од страна на Г-дин Љубомир Чадиев.

Г-дин Чадиев основа компанија која што стана поим за врвен квалитет, креативност и услуга во рамки на италијанската керамика, санитарија и опрема за бањи на македонскиот пазар.

Нашата мисија е секогаш да ги инспирираме другите да најдат нешто уникатно во своето уредување, да им помогнеме своите идеи да станат реалност  и да добијат услуга што е исполнета со доверба и сигурност.

Нашата визија е да настојуваме да нудиме на сите потрошувачи високо квалитетни решенија за ентериерно и екстериерно уредување, користејќи ги последните трендови и работејќи на тоа секој клиент да дојде до најдоброто решение за својатa идеја .

“Италекс Инженеринг” е фирма која е ориентирана кон купувачот и нуди услуга на врвно менаџирање на секој клиент и проект врз база на:

  • стручен тим на архитекти
  • изработка на идејни решенија за секој проект во 2D и 3D
  • одлична логистика
  • менаџирање комплетно на секој проект со надзор и изведба, според индивидуални потреби
© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse