Врзивни материјали за градежништво

Лепаци,фуги….користат еколошки материјали со кои се подобрува здравјето и квалитетот на живот,се избегнуваат најчестите болести предизвикани од загадувањето во затворен простор.

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse