Филтрирај колекции од категорија Врзивни материјали за градежништво

Fugalite bio

хипоалергена смола на база на вода за фугирање на порцелан,природен камен и стаклен мозаик

Fuga shock eco

Еколошко средство за чистење, за остранување на остатоци и наноси од епоксидни фуги кај порцелан, керамика и стаклен мозаик.

Fuga wash eco

детергент,се раствара во вода,за чистење на сите површини без оштетување

Fuga soap eko

еко детергент за чистење на остаток од фуга веднаш по поставување

Delta plus eco

средство за чистење на база на вода за чистење на остатоци од цемент и вар

Bio gel no limits

флексибилно гел лепило за лепење во екстремни услови на сите видови материјали,на сите видови подлоги

BIOFLEX

минерално еко лепило за керамика,порцелан и природен камен

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse