FUGALITE ECO INVISIBLE -решение како да се одржи убавината на стаклениот мозаик. Фотохроматска фуг маса и лепило, водонепропустлива, отпорна на флеки, идеална за стаклен мозаик и за гранитни плочки на кој му дава визуелен континуитет на поплочените површини. Го спречува развојот на габи и бактерии. Применлива ширина на фуга од 0 – 3 мм.

За повеќе може да погледнете на следниот линк

http://products.kerakoll.com/gestione/immagini/prodotti/Fugalite%20eco%20Invisibile_hr.pdf

 

 

 

 

 

И погледнете го видеото

 

 

 

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse