Ново од колекцијата Prestigio од Refin во нашиот салон, големи плочки,сјајни, со димензии 120х278 см и дебелина 0,6 см.

 

CALACATTA LUCIDO

 

 

 

IMPERO LUCIDO

 

 

 

Посетете не во нашиот салон на ул.Стале Попов бр.9 спроти Новата железничка станица каде може да ги погледнете.

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse