Во споредба со минатото, кога керамиката се користела исклучиво за купатило и кујна, денес целата соба може да биде вкусно опремена со  различни видови плочки и да им  даде живот на просториите и целокупната атмосфера во домот.

Кога бирате плочки за вашиот дом најпрво треба да знаете:

  1. Каков изглед сакате да има вашиот дом?
  2. Кои бои ќе доминираат?
  3. Каков мебел ќе изберете?

Кога ќе го знаете одговорот на овие прашања веќе знаете какви плочки да одберете

  • дали ќе бидат плочки со ефект на дрво,мермер,бетон,камен…
  • во која боја односно нијанса да бидат и
  • за која просторија се наменети – дали ќе бидат за кујна,бања,дневна или пак за надвор – двор,балкон,скали…

Со денешното темпо на живеење,се наметнува и најнеопходното прашање

                        дали плочките се лесни за одржување???

Денешните домаќинки,мајки и сопруги,посебно оние со мали деца и оние кои чуваат домашни миленичиња,а секогаш се во недостиг на време,многу битно при изборот на плочките за домот е токму тоа прашање.

И најбитно од сите прашања  Дали Ви се допаѓаат плочките?

Ако Ви се допаѓаат тогаш тоа е тоа,дефинитивно тие се вистинските плочки за Вас!

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse