Ново во нашиот салон, има на лагер, големи плочки, мат, две бои – dorian и bride со димензии 120х278 см.  и дебелина 0,6 см.

 

 

 

 

Изгледот на површината на плочката е нерамен, и благодарение на неправилната и менлива текстура дава чувство на мекост и длабочина.

 

Палетата на бои од колекцијата Creos се состои од пет неутрални бои

 

и три варијанти во боја

 

 

 

 

 

Посетете не во нашиот салон на ул.Стале Попов бр.9 спроти Новата железничка станица каде може да ги погледнете.

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse