Нешто ново од нашиот партнер Refin ceramiche е проектот Felino приватна куќа во Италија.

 

 Керамиката е исклучително отпорна,хигиенска,огноотпорна и безбеден материјал.Затоа е совршен избор за подови и ѕидови,ги задоволува сите естетските и квалитативните потреби за секој вид проект. Во овој специфичен проект изборот падна на колекцијата Plant  и Design Industry и конечно колекцијата Larix која со својот ефект на дрво потсетува на топли чувства и емоции.

 

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse