Новата колекција на италијанскиот бренд FAP Ceramiche MAT&MORE е идеален израз на современ дизајн.
Колекцијата со нејзините неутрални и природни бои веднаш пренесува сензација на топлина, удобност и свежина во просторот, кои при сам допир создаваат чувство слично на ткаенина и посебна привлечност на еден ѕид.

Матираниот изглед на плочката во комбинација на сјајни текстури создаваат динамични геометриски игри и 3Д ефекти кои го прават просторот уникатен и на изглед и на допир. Токму во тоа лежи уникатноста на оваа колекција. Надополнето со богатиот избор на бои, Маt&More колекцијата нема да остави никого рамнодушен.

Декоративната плочка на MAT&MORE Domino е ритам на светлина, со интеракција на повеќестрани релјефни ефекти кои создаваат непречен контраст и разигрании емоции на ѕидот. Тоа ја прави да биде идеално поставена на ѕидот во една бања, претсобје или дневна соба.

Декоративната плочка на MAT&MORE Deco нуди бесконечно повторување на сјајни и мат облици налик на четвртина од месечина, создавајќи сјаен геометриски ефект кој потсетува на класичен, но истовремено и современ изглед.

 

Metal Blue и  Metal Brown Inserto Mix прекрасно блескаат во двете варијанти на бои, за софистицирано мешање на мат и сјај, тактилни и сјајни. Овие 3Д  декорации се издвојуваат на неутралната, основна база на плочки, создавајќи метални рефлексии и пријатни вибрации на светлина. Создавајќи различна димензија во просторот, темните нијанси на оваа колекција се за храбрите и оние кои сакаат да остават дел од личен печат од својот цврст карактер. 

Колекцијата Mat&More заслужува да го создаде вистинскиот шарм во вашиот дом!

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse