Новата колекција WOOD на Bisazza е дабов паркет, достапен во пет големини, десет  бои и збирка колекции од познатите Studio Јob,Kiki Van Eljk,Edward Van Vliet…

При изработката се користи ласерска напредна технологија,  вклучувајќи некои убави детали на самиот паркет што го издигнуваат далеку над стандардниот паркет.

    

Достапен во квадратни и хексагонални форми,  се состои од 4мм врвен слој од даб, споен со 11мм основен слој на бреза. Подот е со висока отпорност на УВ, и благодарение на строгите стандарди за производство, ги помина најстабилните тестови за издржливост. Може да се постави и за подно греење.

Повелете,изборот е голем.

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse