Софистицираноста и шармот на традиционалниот венецијански ,,терацо,, се враќаат повторно во мода со колекцијата Flake на Refin.
Неправилните парчиња од камчиња и мермер создаваат површина каде се истакнуваат деталите од камчињата и мермерот, достапни се во мали и средни големини, во студени и топли нијанси и даваат совршени комбинации од разни тонови.

Застапени се во 5 бои:

beige

dark grey

light grey

white

black

Една димензија 60х60 и една дебелина 9мм

 

 

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse