Колекцијата Fornace на Refin Ceramiche ни ги буди сеќавањата на cotto подовите трансформирами во една нова димензија со модерен рустикален ефект. Преку богатиот избор на различни големини на плочки од 120х120 цм, 60х120 цм, 60×60 цм и 30х60 цм и различната палетa на бои, нуди можност да создадете безвремeнски шарм и топлина во просторот.

 

italex inzenering

italex inzenering

Fornace е надополнета со декоративни плочки Amalfi 60х60 цм која доаѓа во 11 различни сончеви, светло обоени мотиви кои оддаваат почит на медитеранската украсна традиција. Декоративните плочки Amalfi се вистински избор за еден простор доколку сакате да ja внесете морската свежина во истиот.

italex inzenering

italex inzenering

© Copyright 2019 Italex Inzenering. Developed by Synapse